Maria Abildtrup

Sundhedshuset - Maria Abildtrup

Maria Abildtrup

Totum kropsterapeut

Telefon: 2460 7877
E-mail: info@kropsterapeutmaria.dk
Hjemmeside: kropsterapeutmaria.dk
Online tidsbestilling

Kropsterapi er en behandlingsform som arbejder ud fra forbindelsen mellem krop og psyke. Smerter i kroppen påvirker psyken og ubalance i psyken kan give smerter i kroppen. Krop og psyke arbejder ikke hver for sig, men hænger sammen som en helhed. Jeg tager udgangspunkt i din situation her og nu og forsøge at finde ind til roden af problemet og ikke blot lindre kroppens reaktioner.

Kropsterapi er en blanding af en klassisk pulserende massage og samtale terapi kombineret med fokus på åndedrættet. Her forløser vi de spændinger der er i krop og sind. Ligesom et dårligt minde kan give en ondt i maven, eller man kan begynde at svede når man er nervøs, så huske kroppen mange oplevelser, og dem arbejder vi på at få bearbejdet.

Jeg tror kropsterapi er for alle, og jeg tror på, at det kan gøre noget godt for alle. Alt hvad vi oplever, lagres i vores krop - både de positive og de negative ting. De ting kan sætte sig i vores krop og komme til udtryk som en form for ubalance, der kan føre forskellige former for smerter med sig. Men du behøver ikke at have fysisk ondt nogle steder for, at du kan have glæde af kropsterapi. Den holistiske tilgang til mennesket gør, at det hele kommer med i “behandlings-ligningen”. Der er rigtig mange, der efter behandling giver udtryk for:
• større ro
• følelsen af at være hel
• at de bedre kan mærke deres krop
• at “hovedet letter”

Kontakt mig endelig hvis du vil vide mere på 2460 7877 eller book online på system.easypractice.net/book/kropsterapeut-maria-abildtrup

En behandling koster 550 kr. og varer 1 time inkl. af- og påklædning. Der kan betales kontant eller via mobilepay.

Jeg har lagner og tæpper, så du skal blot møde op.