Meretelil Larsen

Hypnose & Hypnoterapi

NGH certificeret hypnotisør og hypnoterapeut (Skandinavisk Akademi for Hypnose, Center for Hypnose og Hypnoterapi).

Socionom (Roskilde Universitetscenter)
Familieterapeut (Kempler Instituttet)
Supervisor (Den Sociale Højskole, Odense)
Lederuddannelse (Mercuri Urval)
Reikimester (9 stjernen)
Certificeret business og life coach (Sofia Manning Inspire

Siden 1978 har jeg arbejdet som socialrådgiver og leder inden for den kommunale forvaltning, og jeg har derfor stor erfaring i arbejde med mennesker og menneskers udvikling.

For mig er det vigtigste i mit arbejde som hypnoterapeut at hjælpe mennesker til en større livskvalitet såvel fysisk som mentalt. Det er hver gang en stor glæde at opleve mennesker, der via hypnose får adgang til sindets ubevidste ressourcer og selvhelbredende kraft. Det løser problemstillinger og skaber de positive forandringer du ønsker.

Hvad er hypnose?

Hypnose er en forøgelse af den mentale forventning, samtidig med at der mellem klient og hypnotisør er en psykologisk kontakt, der sikrer fokuseret tænkning (selektiv) på et bestemt område.

Al hypnose er selvhypnose, hvilket betyder, at kun en person der selv ønsker det kan hypnotiseres. Hypnose kan sammenlignes med den tilstand, man er i, når man dagdrømmer eller falder i staver. Man er fuldstændig bevidst om alt, hvad der foregår, samtidig med at forestillingsevnen er på sit højeste. I den tilstand er det ubeviste sind meget modtagelig for positive forslag og ideer (suggestioner). De benyttes især til at ændre vaner og uhensigtsmæssige tankemønstre. Hvis der er en bagvedliggende følelsesmæssig årsag, skal du have hypnoterapi.

Hvad er hypnoterapi?

I hypnoterapi arbejdes der både med suggestioner og terapi under hypnose. Terapi-redskaberne er hentet fra f.eks. gestalt- eller indre barn terapien og omfatter bl.a. også reframing teknikker, regression og progression. Hypnoterapi har vist sig utrolig effektiv til ændring af gamle vaner, fastlåste holdninger samt behandling af uønskede følelser og adfærdsmønstre. 
Ofte vil man allerede mærke en stor forskel efter første behandling. Ændringen er varig og påvirker dit liv positivt, også på andre områder end du forventer. Du vil opdage, at det forandrer din måde at reagere og handle på, så du bliver den, du gerne vil være, og dermed skabe de positive forandringer, du ønsker.

Du kan tage alle problemstillinger op i terapien.

Du kan læse mere om Hypnoterapi & Hypnose på min hjemmeside www.meretelil.dk
Du kan bestille tid på tlf: 2962 5820.