Charlotte Leander

Kranio-Sakral Terapi

Telefon: 5041 2541
E-mail: c.leander@ymail.com

Pris: kr. 500,00 - pr. 1/3 2022 kr. 550,00
Pris børn 0-10 år: kr. 300,00 
Klinik siden 2009    Sygeplejerske siden 1994
Læs om min uddannelse her
Læs om Upledger Institutet herInternationalt certificeret Kranio-Sakral Terapeut

Hvad kan KST afhjælpe?

Hovedpine, migræne
Smerter/ bevægelsesindskrænkning i bevægeapparatet
Piskesmæld, hold, ischias, rygskævhed og muskelspændinger
Kæbe-/bidproblemer
Nedsat sansefunktion: Syn, hørelse, lugt & smag
Svimmelhed
Tinnitus, visse former
Hormonforstyrrelser
Indlæringsvanskeligheder, ordblindhed
Stress & stress-relaterede tilstande
Psykisk ubalance: angst, depression, sorg, krise psykiske traumer ( også gamle traumer)
Søvnløshed

Klienters erfaringer

"Jeg var skeptisk overfor kranio-sakral terapi inden jeg oplevede det på min egen krop. Charlotte har en rolig, ydmyg og professionel tilgang til sit arbejde, og som den der ligger på briksen, oplever jeg det totalt afslappende og trygt, selvom størstedelen af behandlingen foregår med lette tryk i min hovedbund. Det er helt vildt hvordan Charlotte kan få kroppen til at slappe totalt af, og løsne op for mine muskelspændinger. Spændinger som bevirkede, at jeg før behandlingen havde en oplevelse af, at jeg sejlede. Jeg har lært en anden kropsholdning og kranio-sakral terapi hjælper mig af med mine muskelspændinger".

Lene Holmgaard

"Jeg har arbejdet meget dybt med mig selv i mange år, og jeg oplever, at kranio-sakral støtter min psykiske udvikling efter hver behandling. Det gør helt tydeligt en forskel for mig."

Asmus Andersen

"Efter et voldeligt overfald i 2006, pådrog jeg mig et piskesmæld, som gav mig en daglig voldsom hovedpine. Har fået massage hver uge, i håbet om at finde lindring - men havde kun en kortvarig effekt. Først da jeg havde fået blot EN behandling kranio-sakral terapi, indtraf miraklet..... min voldsomme spændingshovedpine forsvandt og er ikke vendt tilbage. Så jeg kan på det varmeste anbefale denne blide- men meget effektive - behandlingsform."

Ulla Johansen

Hvad er Kranio-Sakral Terapi (KST)?

Det kranio-sakrale system består af kranieknoglerne, rygsøjlen, korsbenet, hjernevæsken, hjernemembraner. Systemet påvirker og påvirkes af muskler/skelettet/bindevævet, kredsløbet, lymfesystemet, hormonsystemet og åndedrættet. KST kan styrke funktionen af centralnervesystemet, immunforsvaret, hormonsystemet og de indre organer.

Der kan opstå problemer i det kranio-sakrale system, eksempelsvis pga. dårlige arbejdsstillinger og uhensigstmæssige kropsholdninger. Problemerne kan også have baggrund i tryk ved fødslen og stød/slag ved ulykker og fald. Af psykiske åsager til problemer i systemet kan nævnes stress, chok/traumer og kriser.

KST er en blid og nænsom behandlingsform, hvor man ved hjælp af specifikke teknikker løsner spændinger i det kranio-sakrale system. Der arbejdes også udenfor det kranio-sakrale system: led, muskler og bindevæv.

Grunden til KST´s dybe og omfattende virkning skal dels findes i, at hjernen og nervesystemet er et centralt omdrejningspunkt, og dels i at en forløsning eet sted, vil forplante sig til resten af kroppen.

Nogen mærker de korrektioner, der sker under en behandling, andre føler sig blot i en meget afspændt tilstand. Umiddelbart efter en behandling, kan man ofte mærke en bedring af sit problem, men nogen gange skal kroppen have lidt tid til at rette sig ind efter de korrektioner, der er sket.

Det er helt forventeligt, at der de første 1-3 dage efter en behandling kan komme både fysiske og psykiske reaktioner, herunder opblussen af kendte symptomer og måske endda symptomer, som man ikke har mærket længe. De processer, der er sat i gang ved en behandling, arbejder videre i op til 14 dage.

Facebook: Kranio-dk