Upledger Institute international, Florida

Grundlagt af Dr. John Upledger. Instituttet har underafdelinger i 110 lande, udelukkende med godkendte, højt kvalificerede, internationale undervisere.

Dr. John Upledger (1932-2012) opnåede markant international anerkendelse som en meget innovativ behandler, klinisk forsker og grundlægger af Kranio Sakral Terapien. Han var oprindeligt læge og osteopat.

I 1972 assisterede dr. Upledger ved en neurokirurgisk operation, hvor han opdagede en ukendt rytmisk puls i hinden omkring rygmarven. Nysgerrighed efter at forstå dette fænomen endte med at føre til forskning.

Dr. Upledger var Professor of Biomechanics at Michigan State University College of Humane Medicine.
Fra 1973-1985 ledte dr. Upledger et team, som forskede i det Kranio Sakrale System. Det grundlagde forståelse af systemets funktion og indflydelse på menneksets både fysiske og mentale sundhed. Dr. Upledger påviste den kraniosakrale rytme, dens cyklus og sammenhængen med hjernevæsken samt kranieknoglernes bevægelse.

Dr. Uplegder udviklede blandt andet også en metode til forløsning af emotionelt stof, SomatoEmotionel Release og et  Program til Post Traumatisk Stress Syndrom, men fortsatte det meste af sit liv med at undersøge og derigennem også videreudvikle terapiformen.

Læs mere: upledger.com og upledger.org


« Tilbage