Susanne Dynesen

Clairvoyance - Zoneterapi - Healing

Tlf. 5120 7065

Uddannelse

Jeg er uddannet Zoneterapeut fra FDZ-skolen på Gl. Kongevej og Registret alternativ behandler (RAB).

Jeg åbnede klinik i 1995.

Det at arbejde alternativt åbnede op for mine evner som healer. Jeg startede derfor på Healerskolen i Kbh. ved Sten Kofoed i 1997 og har arbejdet med Healing siden.

Jeg er uddannet Clairvoyant rådgiver på Roots ved Chris Freeman i 2004.


 

Healing

Healing er et virkemiddel du kan bruge til at lære dig selv bedre at kende. Dine ubalancer i din krop vil fortælle dig, hvor du kan gøre en indsats. Healingen vil bygge på hvad din krop åbner op for. Det som har størst betydning her og nu.

Hvert menneske indeholder 7 chakraer, som er en slags energiknudepunkter. Hvert chakra har forskellig betydning for kroppens energier. Vores udvikling hænger sammen med disse chakraer. Hvis vi f.eks. undertrykker vores egne behov, eller oplever traumer i vores liv, vil der opstå ubalance. Denne ubalance vil ændre energien i et eller flere af vores chakraer, hvilket før eller siden vil fører til sygdom.

Gennem healing og samtale, vil du blive opmærksom på, hvad der lige her og nu vil være godt at arbejde med.

Healing vil give overskud til det nødvendige arbejde.

Healing er kun et hjælpemiddel, det er dig selv der må gøre arbejdet.

Samtale og healing tager ca. 1 time. Pris 650,- kr


 

Clairvoyant Rådgivning

Clairvoyance er evnen til at se, høre eller føle beskeder fra den åndelige verden.

Vi er alle omgivet af flere åndelige vejledere. Ved en clairvoyance, vil de beskeder der kommer være fra dine åndelige vejledere, som på kærlig vis vil hjælpe dig på vej. Som clairvoyant rådgiver kan jeg gøre beskederne forståelige. Beskederne der kommer, er valgmuligheder, beslutningen om at følge dem er din egen.

Hvis du er gået i stå i dit liv, eller du blot er nysgerrig, kan det være en hjælp, at få clairvoyant rådgivning. Vejledningen kan være en hjælp til at komme videre, at fokusere på det mest væsentlige her og nu.

En clairvoyant rådgivning varer ca. 1 time. Pris 800,- kr


 

Zoneterapi

Zoneterapibehandlingen foregår ved trykmassage på føddernes under- og overside. Gennem de enkelte reflekszoners ømhedsgrad (spænding), hudens tilstand m.m. Danner jeg mig et billede af ubalancens karakter, placering og styrke. Behandlingen tilrettelægges herefter. Gennem behandlingen påvirkes de dele af kroppen, der ikke fungerer optimalt, og kroppen kommer igen i balance. På forhånd er det svært at sige, hvor mange behandlinger der er nødvendige - alt afhængig af problemet.


 

Mest alm. problemer jeg ser i klinikken:

  • Muskelsmerter 
  • Gigt 
  • Migræne/hovedpine 
  • Overgangsgener 
  • Bihulebetændelse 
  • Mellemørebetændelse 
  • Kolik 
  • Gener i forbindelse med kemoterapi/strålebehandling

En zoneterapibehandling varer ca. 1 time.
Pris 450,- kr , Børn ½ time pris 300,- kr

Du er velkommen til at ringe på tlf: 5120 7065 for at høre nærmere om behandlingerne.