Maibritt T. Jakobsen

Sundhedshuset - Maibritt T. Jacobsen

Maibritt T. Jakobsen

Healer, Clairvoyant Rådgiver og Medieskab

Telefon: 3026 2366

Facebookside: Klarsyn og Healing v/Maibritt facebook.com/KlarsynogHealing/

Online booking: system.easypractice.net 

Jeg tilbyder følgende behandlinger:

 • Healing
 • Dyrehealing
 • Clairvoyance
 • Japansk lifting(ansigtsmassage)
 • Afdøde kontakt

Alle mine uddannelser (minus Japansk Lifting) er taget hos Marzcia Techau.

Healing

Healing er en alternativ behandlingsmetode, hvor der arbejdes med energi. Energien kan jeg tilgå med forskellige vinkler/metoder. Det jeg er uddannet i er: Reiki healing, indrebarn healing, engle healing og spirituel healing, samt dyrehealing. Selve behandlingen varer samlet ca. 60 min, hvoraf der heales ca. 50 min. Hvis det er 1. behandling vil der blive afsat 90 min, så der er lidt mere tid til dialog. Healingen kan foregå både som fysisk healing eller som fjern healing dvs. hvor vi ikke er i samme rum.
 

Hvad kan healingen så hjælpe med? Det kan fx være:

 • Give mere energi, øget livsglæde og overskud
 • Mindske stress, og afspænde kroppen
 • Mindske bivirkninger og ubehag
 • Dæmpe angst og uro
 • Skabe balance i energisystem
 • Løsne blokeringer
 • Bearbejde psykiske og fysiske traumer
 • Hjælpe til at bryde gamle mønster og føle sig mere fri
 • Smertelindre

Dyrehealingen kan foregå hos dig eller som fjernhealing, og varer ca. 60-90 min. Ved dyrehealingen kommunikerer jeg også med dyret undervejs. Så hvis der er nogle ting, problematikker, budskaber, emner der ønskes besvaret eller belyst, kan jeg formidle dette mellem dyr og ejer. Healingen kan ligesom ovenover hjælpe på en masse. Det kan bruges som forebyggende til dyrets generelle velbefindende, såsom smertelindring, reducere adfærdsproblemer, bedre bevægelsesfrihed eller som et supplement til anden behandling fx ved dyrlægen, massage, tandpleje, smed mv.

Ansigtsbehandling

Japansk Lifting er en ansigtsbehandling, der foregår på briks og varer ca.75 min, hvor ansigtet afspændes og stimuleres. Det er et naturligt ansigtsløft. Den ansigtsbehandling jeg laver er en kombination af ansigtszoneterapi, dybdemassage, lymfe drænage, samt brugen af rensende og nærende ansigtsmaske. Selve behandlingen arbejder både med, at styrke, forbedre og aktivere kroppens egne naturlige funktioner, hvorved der sker en udrensning. Derudover er ansigtet delt op i organzoner og chakra elementer, så hele kroppen får glæde af en ansigtsbehandling.

Clairvoyance – afdødekontakt

Jeg er uddannet Clairvoyant Rådgiver. Når du kommer til mig for at få en clairvoyance, starter jeg med at stille ind og finde frem til, hvem du er som person, din sjælsessens inderst inde. Hvilket mønster du bærer med fra din fortid, som kan gøre det svært, at være i nutiden, eller blokerer for at du kan fungere optimalt i nutiden og fremadrettet. Ved, at blive bevidst om dette, måske få healet på det der ligger, kan det hjælpe dig til at ændre det, der ikke længere er gavnligt for dig. Et kig i fremtiden, kan også give tryghed og mere mod. Men det er selvfølgelig ikke det endelige svar, da vi altid har vores egen frie vilje til, at vælge vores vej i livet. Der er ikke en facitliste på, hvordan clairvoyancen forløber, da jeg vælger at følge flowet, og det sted, hvor du er i livet. Indimellem kommer vores kære afdøde igennem. Det er ens eget valg, om de må komme med deres budskab. Hvis du specifikt ønsker afdøde kontakt, er dette også muligt at bestille. Her vil man både kunne ønske, hvem man gerne vil have igennem, eller vælge at se hvem der kommer igennem. Jeg kan ikke garantere, at alle ønsker bliver opfyldt, da det er den afdøde der selv bestemmer. Måske er de ikke parate til at komme igennem.

Kontakt mig endelig hvis du vil vide mere, der er forskellige muligheder eller book online på https://system.easypractice.net/book/klarsyn-healing-maibritt

Prisen og varigheden på en behandling varierer ift. hvilken behandling du ønsker. Men det vil fremgå ved bookingen. Der kan betales kontant eller via mobilepay.

Jeg har lagner og tæpper, til de behandlinger der foregår på briks, så du skal blot møde op.

Obs.: Ved afbestilling inden for 24 timer op til behandlingsstart opkræves fuld betaling.