Kornelia Konieczna

Kornelia Konieczna Akupunktør

Traditionel Kinesisk Akupunktur Klinik

Telefon: 71470177
E-mail: omhouseclinic@gmail.com

Hjemmeside: www.omhouse.info

Akupunktur terapi har været praktiseret i Kina i tusinder af år. Dens bagvedliggende filosofi er, at den sunde funktion af kroppen styres af strømmen af Qi, (ofte oversat som energi), gennem et system af kanaler under huden. Når denne strøm af Qi er svækket, opstår sygdom. Ved at indsætte fine nåle på forskellige punkter langs kanalerne, kan kroppens balance genoprettes, og sygdommen løses.

Strømmen af Qi kan blive forstyrret på mange måder: fysisk traume, følelsesmæssige forstyrrelser, dårlig kost og overarbejde er alle almindelige eksempler. På Oriental Medicine House, undersøger jeg de underliggende årsager til problemet, og hvordan disse har påvirket kroppen, og vælger derefter den mest hensigtsmæssige behandling. Behandling af alle som individ er et centralt princip i akupunktur og er afgørende for at hjælpe kroppen til succesfuldt at genskabe balancen selv.

Blokeringer i strømmen af Qi kan manifestere sig som smerter, varme eller kolde fornemmelser eller hudfarve ændringer. Disse tegn, sammen med puls og tunge diagnose, kan hjælpe med at afgøre, hvilke punkter og kanaler der er bedst egnet til behandling. Akupunktur kan kombineres med andre teknikker såsom moxibustion eller cupping.

Hvad kan man behandle?

Gigt
Afhængighed
Rygsmerter
Nakkesmerter
Sygdomme i bevægeapparatet
Sports skader
Fordøjelsesproblemer
Migræne
Hovedpine
Menstruationsproblemer
Fertilitet
Graviditet pleje
Stress
Neurologiske

------------------------------------------------------------------------------

KONSULTATION PÅ ENGELSK

Betaling kan ske kontant eller via MobilePay.

Ring eller Send en SMS på 71470177 for at booke et tidspunkt.

En behandling tager ca. 30 min til en time og 15 min incl. omklædning.

Bær komfortabelt tøj. Ingen grund til at medbringe tæpper.