Birgit Jørgensen

www.psykoterapeut-birgit.dk
Facebook side 

Uddannelse:
Psykoterapeut
Chok/traume terapeut

 

 

Prisliste: 

Individuel terapi :                  850,- kr

Parterapi :                             1200,-kr

Familieterapi.                       1400,-kr

Supervision.                           950,-kr

TRE behandling.                    950,-kr

Kropsterapeutiskmassage      950,-kr

Hotstonemassage.                  550,-kr

Aromaterapeutiskmassage.    550,-kr

 

Mit arbejdsgrundlag

Gestaltterapi, TRE-metoden og bioenergetik er de tre metoder, jeg bruger, der virker ved sociale og relationelle konflikter. Der er en dyb kontakt mellem klient og terapeut, hvor min rolle er at være åben, ærlig, støttende, frustrerende og konfronterende. Jeg er medlem af Psykoterapeutforeningen og dette giver dig den tryghed at jeg har taget hele min uddannelse og er godkendt som behandler.

METODERNE KAN:
Opkvalificere dig til at være bedre forældre, partnere, kollegaer m.m.
 

​Du viser ofte dine problemer gennem dine handlinger. Derfor vil dine handlinger i mange tilfælde fremstå som ulogiske og uforklarlige for dine omgivelser. Du kan f.eks. vælge at lade være med at gå på arbejde, udøve skade på dig selv og andre, vælge ikke at tale m.m. og du kan begynde at mobbe andre i din skole eller på dit arbejde.


​For at ændre på de uhensigtsmæssige handlingsmønstre er det nødvendigt at få en forståelse for, hvilke følelser og tanker der ligger bag, og hvordan disse er opstået.


Igennem mit arbejde som psykoterapeut har jeg opnået viden om, hvordan jeg kan hjælpe børn/voksne og deres familier til at få det bedre.


Min erfaring er, at det er nødvendigt at arbejde med børn, voksne og deres familie i sammenhæng.

  • ​Min metode er at spejle klienten i sine handlingsmønstre.
  • Mit mål er at bringe klientens ressourcer frem i lyset.
  • Mit ønske er, at klienten får mere livsglæde og selvværd.

DEN TOMME STOL

​Den tomme stol er et vigtigt redskab i mit gestaltterapeutiske arbejde. Den tomme stol sætter du dig i, når du beslutter dig for at ville arbejde med en problematik. I den tomme stol er hensigten, at du bringes i kont​akt med dine autentiske følelser.

Den tomme stol benyttes f.eks., når du føler dig splittet mellem to følelser; - at ønske et nyt job og samtidig være stærkt knyttet til det gamle. I den ene stol vil du noget nyt, i den anden vil du ikke.​

Gennem den dialog - der kommer ved, at du flytter fra stol til stol - kommer vi ind til problemets kerne, og du bliver forhåbentlig mere klar over, hvad det virkelig er, du ønsker og hvilke følelser, der ligger bag. Kropssproget siger ofte meget mere end de ord, der kommer ud ad munden.

Ved at se dit spejlbillede, vil du blive opmærksom på en eventuel uoverensstemmelse mellem ord og kropsudtryk. Som oftest er det kroppen og ikke hjernen, der er den klogeste!


 TRE-metoden

BÆRER DU RUNDT PÅ STRESS, SORG, SPÆNDINGER og TRAUMER?

​Har du svært ved at komme ud med dine følelser, og får du sagt "ja", når du egentlig mener "nej" ? Så TRE-metoden lige noget for dig.

TRE øvelserne er meget enkle øvelser, der styrker nervesystemet, kredsløbet, fordøjelsen samt modvirker stress og spændinger.​

TRE forbedrer åndedrættet og giver fred og harmoni. Øvelsernes dybdegående virkning skyldes samspillet mellem bevægelse, åndedræt og en efterfølgende afspænding.​

TRE er en terapiform, som hjælper på spændinger i kroppen, der har sat sig fast psykisk og fysisk. Øvelser kan afhjælpe stress, depressioner, chok og traumer. Herefter kan du opleve, at du får masser af energi igen.​

TRE er et redskab, der sætter ekstra gang i din proces. Så til tider kan du havde brug individuel terapi. Øvelserne kan godt give flashbacks, og du kan derfor have brug for ekstra terapi til at integrere dine oplevelser.​

TRE er en metode, der giver dig et værktøj, der kan bruges som selvregulering og mindske søvnproblemer, stress, depressioner og meget mere.


 

se mere her : www.traumaprevention.com. Kig under David Berceli YOUTUBE og se metoden der.

Du er velkommen til at ringe på tlf: 2635 0267 for at høre nærmere om behandlingerne, eller sende mig en mail her.